Recepten zijn voor 4 personen, tenzij in recept anders vermeld.
Hollandse garnalentorentjes met mosterdmayonaise
Haaskarbonade ‘en papillote’ met sjalotjes
Hachee met courgette en perzik
Hamburger met mozzarella en pesto
Hamburgers met rozemarijnmayonaise
Hamlapjes met knoflook, sperzieboontjes en kaas uit de oven á la Ed.
Hamlapjes met knoflook, vleesjus en roergebakken sperzieboontjes
Haring salade (maaltijdsalade)
Harira (Kikkererwtensoep met lamsvlees uit Marokko)
Hartige aspergetaart met cherrytomaatjes, lente-uitjes en pijnboompitjes
Hartige taart met spruitjes, champignons en bacon
Hartige taart met wilde spinazie en paddenstoelen
Hasselback aardappelen met warme specerijen
Havuçlu pilav (Rijst met lamsvlees)
Het droomgerecht van de slager uit de Römertopf
Hete bliksem met chorizo en paprika
Hete bliksem met noten en Quorn
Hollandse gebakken biefstuk met gevulde aardappelen en gemengde tuingroenten
Hollandse Gehaktschotel met bloemkool
Hollandse kip kerrie met rijst
Hongaarse goulash uit de Römertopf
Hongaarse herdersgoulash uit de Römertopf
Hutspot anders uit de Römertopf