1/8 krop ijsbergsla in
reepjes, 2 tomaten in plakken
1 bol mozzarella in plakken
1/2 theelepel zout, peper en 1 theelepel Italiaanse kruiden, 350 g
tartaar
4 (hamburger-)broodjes
1 eetlepel olijfolie, 8 plakjes bacon
2 eetlepels olijfolie
1/2 eetlepel groene pesto, 1/2 eetlepel ketchup |
Snijd 1/8 krop ijsbergsla
in reepjes en 2 tomaten in plakken.
Snijd 1 bol mozzarella in plakken.
Kneed 1/2 theelepel zout, peper en 1 theelepel Italiaanse kruiden
door 350 g
tartaar en vorm er 4 hamburgertjes van.
Snijd 4 (hamburger-)broodjes door.
Bak in 1 eetlepel olijfolie 8 plakjes bacon uit en houd deze apart.
Bak in het bakvet met 2 eetlepels olijfolie de hamburgers aan beide
zijden
bruin, leg op elke burger een plakje
mozzarella en laat het in de gesloten pan smelten.
Beleg de onderste laag van elk broodje met reepjes sla, tomaat,
bacon, een
hamburger, 1/2 eetlepel groene pesto en 1/2 eetlepel ketchup.
Dek af met de bovenkant van het broodje.
|