Haaskarbonade ‘en papillote’ met sjalotjes |
Ingrediënten voor 4 personen: |
4 haaskarbonades à 170 g |
Bereiding: |
Verwarm de oven voor op
200ºC. Verhit in een grillpan 1 eetlepel olijfolie en bak de
haaskarbonades kort aan beide kanten. Bestrooi de karbonades met
zout en peper en verpak ze een voor een in aluminiumfolie samen met
3 zwarte olijven, 2 cherrytomaatjes, 1 sjalotje, 1 takje tijm en
rozemarijn, 1 g kappertjes en 1 eetlepel olijfolie. Vouw de
pakketjes goed dicht (let erop dat alle randen volledig dicht zijn)
en plaats ze op een rooster in de oven op 180ºC. gedurende 8 minuten
. Daarna uit de oven halen en de karbonades nog 8 minuten op een
warme plaats laten rusten, zodat de smaken van de verschillende
ingrediënten zich kunnen vermengen. Serveer op een voorverwarmd
bord, gebruik de olijfolie met het groentevocht als saus. |