Hachee met courgette en perzik

IngrediŽnten voor 4 personen:

2 el olijfolie
500 g hacheevlees
2 uien, fijngesneden
3 vleestomaten
1 groene paprika
1 courgette
8 halve perziken (blik)
1 flesje bier (pils)
2 laurierblaadjes
2 tl paprikapoeder
peper en zout
2 el tomatenpuree

Bereiding:

Voorbereiden:
Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees ca 10 min rondom bruin
Pel de uien en snipper ze
Kruis de tomaten in leg ze even in heet water, pel ze en snijd ze in blokjes
Snijd de paprika zonder zaadjes in blokjes
Verdeel de courgette in plakjes
Giet de perziken af en snijd ze in stukjes
Voeg de ui bij het vlees en bak 5 min mee. Voeg daarna het bier, de laurierblaadjes, paprikapoeder en peper en zout toe en de helft van de tomatenblokjes
Laat zachtjes 2 uur stoven
Schep er de laatste 15 min de rest van de tomaten, de paprika, de courgette en tomatenpuree door
Voeg vlak voor het serveren de perzikstukjes toe en verwijder de laurierblaadjes