250 g
champignons
150 g wortel
150 g andijvie
4 tomaten
350 g niet-gekruid gehakt
1 zakje Knorr Mix voor Hollandse Gehaktschotel
8 tacoschelpen
75 g geraspte kaas, om te garneren
2 eetl. gehakte lente-uitjes, om te garneren |
Verwarm de oven
voor op 180ºC. (heteluchtoven 165ºC. gasovenstand 4). Snijd de
champignons in plakjes en de wortel in kleine stukjes. Snijd de
andijvie in reepjes en de tomaten in stukjes.
Bak het gehakt zonder olie of margarine rul en bruin. Bak vervolgens
de champignons en de wortel mee. Voeg 350 ml water en de inhoud van
het zakje Knorr Mix toe. Breng de saus al roerend aan de kook en
laat alles nog 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Verwarm de tacoschelpen 5 minuten in de hete oven. Vul de
tacoschelpen met de gesneden andijvie, de stukjes tomaat en wat van
de saus en strooi er de geraspte kaas en de lente-ui over. |