Recept 34, Taco-gehaktschotel met andijvie.

Ingrediënten voor 4 personen:

250 g champignons
150 g wortel
150 g andijvie
4 tomaten
350 g niet-gekruid gehakt
1 zakje Knorr Mix voor Hollandse Gehaktschotel
8 tacoschelpen
75 g geraspte kaas, om te garneren
2 eetl. gehakte lente-uitjes, om te garneren

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180ºC. (heteluchtoven 165ºC. gasovenstand 4). Snijd de champignons in plakjes en de wortel in kleine stukjes. Snijd de andijvie in reepjes en de tomaten in stukjes.
Bak het gehakt zonder olie of margarine rul en bruin. Bak vervolgens de champignons en de wortel mee. Voeg 350 ml water en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng de saus al roerend aan de kook en laat alles nog 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Verwarm de tacoschelpen 5 minuten in de hete oven. Vul de tacoschelpen met de gesneden andijvie, de stukjes tomaat en wat van de saus en strooi er de geraspte kaas en de lente-ui over.