Vleeswaren |
Koelkast maximaal 7ºC. | Diepvries -18ºC. |
|---|---|---|
|
Bacon,
Cervelaatworst, Ontbijtspek, Rookvlees
|
1 week |
1 - 3 maanden |
|
Boterhamworst,
Gebraden Gehakt, Gekookte Worst |
4 dagen |
3 maanden |
|
Casselerrib, Ham, Kipfilet |
4 dagen |
3 maanden |
|
Fricandeau, Rosbief |
2 dagen |
3 maanden |
|
Filet Américain |
dag van aankoop |
niet bewaren! |
![]()
Vlees en Kip |
Koelkast maximaal 7ºC. | Diepvries -18ºC. |
|---|---|---|
|
Gebraden en Gebakken Vlees |
3 - 4 dagen |
3 maanden |
|
Rauwe Kip |
2 dagen |
9 maanden |
|
Rauw Rundvlees |
2 dagen |
6 - 12 maanden |
|
Rauw Varkensvlees |
2 dagen |
4 maanden |
|
Rauw Gehakt, Hamburgers, Slavinken (Gemalen vlees) |
1 dag |
2 - 3 maanden |
|
Restjes Vlees van de Barbecue |
bbq niet bewaren! |
niet invriezen |
![]()
Vis |
Koelkast maximaal 7ºC. | Diepvries -18ºC. |
|---|---|---|
|
Rauwe Kabeljauw, Schol, Tonijn (Magere vis) |
1 - 2 dagen |
6 maanden |
|
Rauwe Zalm, Makreel (Vette vis) |
1 - 2 dagen |
3 maanden |
|
Gerookte Makreel, Gerookte Zalm, Gerookte Paling |
2 dagen |
3 maanden |
|
Zoute Haring |
1 - 2 dagen |
3 maanden |
|
Lekkerbekje, Kibbeling (Gebakken vis) |
2 dagen |
3 maanden |
|
Garnalen |
1 dag |
3 maanden |
|
Rauwe Mosselen |
1 dag |
niet invriezen |
|
Gekookte Mosselen |
1 - 2 dagen |
3 maanden |
![]()
Groenten |
Koelkast maximaal 7ºC. | Diepvries -18ºC. |
|---|---|---|
|
Gesneden Groenten |
1 dag |
3 maanden (* b) |
|
Sla, Andijvie, Spinazie (Bladgroenten) |
2 dagen |
niet invriezen |
|
Sperziebonen |
4 dagen |
12 maanden (* b) |
|
Wortelen, Broccoli |
3 - 5 dagen |
12 maanden (* b) |
|
Witlof, Bloemkool |
7 - 10 dagen |
12 maanden (* b) |
|
Aubergine, Courgette, Paprika, Winterwortel |
5 - 7 dagen |
12 maanden (bk) |
|
Komkommer, Tomaten |
1 - 2 weken (bk) |
niet invriezen |
|
(* b is eerst blancheren, bk is buiten de koelkast bewaren op een donkere koele plek) |
||
![]()
Zuivelproducten |
Koelkast maximaal 7ºC. | Diepvries -18ºC. |
|---|---|---|
|
Melk, Chocolademelk |
3 dagen |
niet invriezen |
|
Karnemelk, Drinkyoghurt |
4 dagen |
niet invriezen |
|
Yoghurt, Kwark |
4 dagen |
niet invriezen |
|
Vla |
3 dagen |
niet invriezen |
|
Slagroom |
3 dagen |
niet invriezen |
![]()
Boter Kaas & Eieren |
Koelkast maximaal 7ºC. | Diepvries -18ºC. |
|---|---|---|
|
Boter |
1 - 2 weken |
1 - 2 maanden |
|
Margarine |
4 weken |
1 - 2 maanden |
|
Halvarine |
4 weken |
niet invriezen |
|
Stuk Jonge of Jongbelegen Kaas |
1 week |
2 - 4 maanden |
|
Stuk Belegen of Oude Kaas |
14 dagen |
2 - 4 maanden |
|
Plakken Kaas |
3 dagen |
niet invriezen |
|
Geraspte Kaas |
3 dagen |
niet invriezen |
|
Zachte Kaas (Brie, Camembert) |
4 dagen |
3 maanden |
|
Smeerkaas |
1 week |
niet invriezen |
|
Rauwe, ongekookte Eieren |
4 weken |
niet invriezen |
|
Gekookt Ei |
1 week |
niet invriezen |
![]()
Babyvoeding & Moedermelk |
Koelkast maximaal 7ºC. | Diepvries -18ºC. |
|---|---|---|
|
Moedermelk |
3 dagen |
6 maanden |
|
Zelfgemaakt Groentehapje |
1 dag |
8 maanden |
![]()
Overige Etenswaren - Producten |
Koelkast maximaal 7ºC. | Diepvries -18ºC. |
|---|---|---|
|
Vlees, Vis, Groenten uit Blik - Glazen pot |
2 dagen* |
3 maanden* |
|
Vruchten uit Blik - Glazen pot |
1 week* |
3 maanden* |
|
Vruchtensap - Frisdrank met Vruchtensap |
3 - 4 dagen |
niet invriezen |
|
Fritessaus, Mayonaise, Cocktailsaus - Knoflooksaus |
3 maanden |
niet invriezen |
|
Tomatenketchup, Curry, Barbecuesaus |
9 maanden |
niet invriezen |
|
Olijven, Augurken, Zilveruitjes |
1 maand |
niet invriezen |
|
Huzarensalade, Eiersalade |
1 dag |
niet invriezen |
|
Kant-en-klaarmaaltijden, Restjes Warme Maaltijden |
2 dagen |
3 maanden |
|
Bereide Soep |
2 dagen |
3 maanden |
| Kippenbouillon, rundvleesbouillon, visbouillon, groentebouillon, kruidenbouillon | 5 dagen | 3 maanden |
|
Slagroomgebak, Gebak met slagroom |
1 dag |
1 maand |
|
Appelgebak, Vlaai zonder slagroom |
3 dagen |
3 maanden |
|
(* is in een bewaarbakje - dus uit pot of blik halen) |
||



