| 
			 Verwarm de oven 
			voor op 200°C. 
			Pel de ui en knoflook en snipper deze. Verhit de olijfolie in een 
			wok en fruit hierin de knoflook en ui 2 minuten. Voeg de 
			pijnboompitten toe en bak ze 2 minuten mee. Schep de spinazie erdoor 
			en roerbak 5 minuten totdat de groente geslonken is. Meng peper, 
			zout, citroenrasp, peterselie, verkruimelde feta en paneermeel 
			erdoor en laat alles iets afkoelen. 
			Bestrijk een deegvel met gesmolten boter. Schep onderaan elk deegvel 
			1/8 deel van de spinazievulling, rol het op, plak de deegrand vast 
			met een beetje water en leg het rolletje in een ingevette of met 
			bakpapier beklede ovenschaal. 
			Doe hetzelfde met de rest van de vellen deeg. 
			Bestrijk de bovenkanten van de rolletjes in de ovenschaal met 
			gesmolten boter. 
			Bak ze circa 15 minuten in het midden van de oven tot ze goudbruin 
			en knapperig zijn. 
			Serveersuggestie: 
			Lekker met een Griekse salade van sla met tomaten, komkommer en 
			olijven. 
			
      
			  |