Verwarm de oven
voor op 200°C.
Pel de ui en knoflook en snipper deze. Verhit de olijfolie in een
wok en fruit hierin de knoflook en ui 2 minuten. Voeg de
pijnboompitten toe en bak ze 2 minuten mee. Schep de spinazie erdoor
en roerbak 5 minuten totdat de groente geslonken is. Meng peper,
zout, citroenrasp, peterselie, verkruimelde feta en paneermeel
erdoor en laat alles iets afkoelen.
Bestrijk een deegvel met gesmolten boter. Schep onderaan elk deegvel
1/8 deel van de spinazievulling, rol het op, plak de deegrand vast
met een beetje water en leg het rolletje in een ingevette of met
bakpapier beklede ovenschaal.
Doe hetzelfde met de rest van de vellen deeg.
Bestrijk de bovenkanten van de rolletjes in de ovenschaal met
gesmolten boter.
Bak ze circa 15 minuten in het midden van de oven tot ze goudbruin
en knapperig zijn.
Serveersuggestie:
Lekker met een Griekse salade van sla met tomaten, komkommer en
olijven.
|