Kippenpoot in panade

Voor 4 personen:
4 kippenpoten (zonder rugstuk)
1 ei L en 1 eetl. kipkruiden
4 eetl. paneermeel
30 g boter of margarine
3 eetl. olie
300 g roerbakgroenten
½ l blik uitgelekte kidneybonen

1 diep bord, stuk aluminiumfolie, hapjespan, wok, warmtebron, vergiet en bestek.

Bewaar de kip tot gebruik in de koelkast.
Klop het ei los met de kruiden in het bord.
Haal de kip er aan beide zijden doorheen.
Strooi het paneermeel op de folie en leg hierop de kip.
Schud even heen en weer zodat de kip goed is bedekt.
Verwarm de boter met 2 eetl. olie in de pan.
Bak hierin de kip rondom goudbruin en gaar.
Gebruik een niet te hoge stand.
Reken ca. 40 minuten, afhankelijk van de grootte.
Verwarm de overige olie in de wok.
Roerbak hierin de groenten en voeg de bonen toe.
Lekker als eenpansgerecht.