Kipfiletrol

Voor 2 personen: 2 halve kipfilets
50 g gepelde gemalen walnoten + fijngehakte basilicum + 20 g geraspte Parmezaanse kaas
1½ eetl. olijfolie+sap van 1 teentje knoflook
of groene pesto uit supermarkt in potje
2 plakjes ham en 2 eetl. verse kruidenkaas uit supermarkt (kuipje)
gemalen zeezout en peper
olie om in te bakken

planken of hakblok of groot plat mes, kommetjes, koekenpan, warmtebron en bestek.

Plet de filets en maak pesto van bovenstaande bestanddelen of neem het potje pesto.
Spreid de kip uit op een plank en bestrijk met de pesto.
Leg hierop de ham en besmeer met de kaas.
Rol de kip strak op en gebruik prikkers.
Verwarm olie en bak hierin de kiprol voorzichtig rondom goudbruin.
Reken ca. 15 minuten voor een gaar eindresultaat.
Lekker met gekookte pasta en een Italiaanse tomatensaus en salade met verse basilicum.