600 g
varkenslapjes
650 g aardappelen
4 paprika's
250 g geraspte wortelen
500 g paddestoelen
2 teentjes look
1 broccoli
vloeibare margarine
1 Knorr Bouillonketeltje Groenten |
Kook de
geschilde en in stukken gesneden aardappelen in water gaar. Snijd de
kapjes van de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Wrijf de
paddenstoelen schoon en hak ze grof. Pel en hak de knoflook.
Kook de broccoli gedurende 6 minuten in water gaar. Stoof de
wortelen, paddenstoelen en look in margarine gaar. Voeg er dan de
broccoli bij.
Vul de paprika's met de groenten en schuif ze 5 minuten in de op
200°C. voorverwarmde oven.
Verhit ondertussen 3 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan
en wacht tot de grote bellen verdwenen zijn. Bak dan de
varkensfiletlapjes 2 minuten per kant. Neem het vlees uit de pan en
dek ze af met aluminiumfolie om ze warm te houden.
Voeg 250 ml warm water (niet kokend) en het Sausketeltje aan het
bakvet in de pan toe. Roer met een garde en breng langzaam aan de
kook en laat het 1 min. op een laag vuurtje koken.
Schik de groenten op de borden. Schik er het vlees langs en lepel er
de saus over. |