Recept 1, Draadjesvlees Van Oma.

 

IngrediŽnten voor 2 personen:

Bereiding:

500 g rundlappen (mager)
Pakje Croma pikant (Mexicaans)
1/2 l rode wijn
Kuidnagelen
Laurierblaadjes
Jeneverbessen
Ontbijtkoek

Voorbereiding:
Vlees met vleeskruiden inwrijven.

Bereidingswijze:
Schroei het vlees in de gesmolte Croma aan alle zijden dicht en bruin.
Haal het vlees uit de pan en hou het warm.
Voeg de wijn, kruidnagelen, laurierblaadjes, jeneverbessen en de ontbijtkoek (2 plakjes is genoeg)toe aan de croma.
Breng het geheel aan de kook.
Doe het vlees in de braadpan en laat het ongeveer twee en een half uur op een laag pitje sudderen.
Af en toe het vlees omkeren

Serveertip:
Lekker draadjesvlees met aardappelen en princesseboontjes.