160 g spinazie
2 eetlepels boter
1 grote ui
4 teentjes knoflook, gehakt
1 eetlepels olijfolie
2 roereieren
144 g zachte kaas
1/4 theelepel geraspte nootmuskaat
1 theelepel zout
1/2 theelepel zwarte peper
1/2 Knorr halal bouillonblokjes lam
8 grote vellen pastilla
3 lepels gesmolten boter |
Was de spinazie
grondig, hak ze en doe ze in een pan op middelhoog vuur met de
boter, 1/2 Knorr halal bouillonblokjes lam, zout en zwarte peper en
laat koken tot het water volledig verdampt.
Doe de olie, uien, knoflook, zout en zwarte peper in een andere pan
op middelhoog vuur en blijf roeren tot de ui goudbruin wordt.
Doe de spinazie, gebakken uien, roereieren, zachte kaas en
nootmuskaat in een kom en meng goed.
Snijd de vellen pastilla in lange rechthoeken, borstel ze met boter,
doe een eetlepel vulling in elk vel en vouw het dan in een driehoek.
Bak de briwat in hete olie. |