1.5 el olie
250 g tofu, verkruimeld
1 gele paprika, in blokjes
2 rode uien, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
150 g zwarte bonen in blik, afgespoeld en uitgelekt
70 g tomatenpuree
6 (oranje) tomaten, in stukjes
1 el Knorr Vloeibare Bouillon Groenten
1 el gemalen komijn
1 el gerookte paprikapoeder
8 vegan taco schelpen
50 g rode kool, fijngesneden
1 avocado, in plakken gesneden |
Verwarm de olie
in een grote antiaanbak koekenpan op halfhoog vuur. Voeg de
verkruimelde tofu toe en bak de tofu tot het lichtbruin en een
beetje krokant is.
Voeg de paprika, ui en knoflook toe en bak alles al omscheppend tot
de paprika gaar en lichtbruin is.
Voeg de zwarte bonen, tomatenpuree, tomaat en de Knorr Fond of Knorr
Vloeibare Bouillon, specerijen en versgemalen peper en eventueel
zout naar smaak toe. Kook alles al omscheppend tot al het vocht is
opgenomen (in ± 2 minuten).
Verwarm intussen de taco’s volgens de bereidingswijze op de
verpakking. Verdeel de rode kool, het tofumengsel en de avocado
erover en serveer direct. Lekker met een salade. |