Recept 397, Warme zalmpotjes met Hollandaisesaus.

Ingrediėnten voor 6-8 personen:

Bereiding:

500 g zalmfilet
300 g mosselen, alleen het vlees
1 brik Knorr Hollandaisesaus ą 300 ml
100 g geschaafde amandelen
8 eetl. geknipte bieslook + 24 sprietjes
Extra nodig: 6-8 ovenvaste schaaltjes

Snijd de zalmfilet in kleine stukjes en meng ze met de mosselen, de Hollandaisesaus, de amandelen en de helft van de bieslook. Voeg naar smaak peper toe. Vul hiermee de stoofpotjes of ovenvaste schaaltjes.
Verwarm de oven voor tot 180°C. Laat de zalmpotjes met Hollandaisesaus in de oven in ± 10-12 minuten gaar worden. Bestrooi de zalmpotjes royaal met bieslook. Zet ze op een schoteltje, leg op elk 2 sprietjes bieslook en geef er een klein lepeltje bij.

          

Bron: www.knorr.com/nl