400 g spaghetti
150 g gerookte spekblokjes
200 ml room
1 Bouillonketeltje Knorr Kip
3 eieren
75 g geraspte Parmezaanse kaas
2 eetl. grof gehakte peterselie |
Kook de
spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Bak ondertussen in een koekenpan, de spekblokjes krokant zonder
vetstof toe te voegen.
Breng de room in een pannetje aan de kook. Roer het Bouillonketeltje
erdoor en laat het smelten. Kook nog een minuutje.
Breek de eieren in een kom en klop ze los met een vork.
Giet de spaghetti af in een vergiet en doe terug in de pan. Voeg het
eimengsel, het (hete) room-bouillonmengsel, de spekjes en 3/4 van de
Parmezaanse kaas toe en schep door elkaar. Kruid met peper.
Schik op 4 (warme) borden en werk deze af met de rest van de
Parmezaanse kaas en de peterselie. |