1 pak Knorr
Trattoria Lasagne Tradizionale
350 ml magere melk
300 g mager rundergehakt
250 g champignons
1 teen knoflook
1 ui
200 g spinazie
3 tomaten
40 g geraspte Parmezaanse kaas
olie |
Verwarm de (hetelucht)
oven op 190˚C. Meng de besciamella met 350 ml melk. Snij de tomaten
in dunne plakken. Hou de plakken tomaat en de besciamellasaus even
apart. Snipper de ui en snij de champignons in plakjes. Pers de
knoflookteen.
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de ui,
knoflook en champignons toe en bak 2 min. mee. Voeg vervolgens de
spinazie in delen toe en laat slinken. Voeg dan 350 ml water en de
tomatensaus toe en laat ca. 2 min. doorkoken.
Vet een ovenschaal in. Verdeel wat gehaktsaus over de bodem. Vul de
ovenschaal afwisselend met lasagnebladen, gehaktsaus en
besciamellasaus. Eindig met een laagje gehaktsaus, besciamellasaus,
plakjes tomaat en geraspte Parmezaanse kaas.
Laat de lasagne in 35-40 min. goudbruin worden in het midden van de
oven. |