250 g kip kofta
2 kleine wortelen, geraspt
100 g kool, fijngehakt
3 preien
2 teentjes knoflook, gehakt
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels gehakte lente-ui
Knorr halal bouillonblokjes kip
1 theelepel zout
1 theelepel zwarte peper
8 kleine vellen pastilla
3 lepels gesmolten boter |
Doe de
olijfolie, wortelen, kool, preien, zout en zwarte peper in een pan
op middelhoog vuur en roer gedurende 1 minuut.
Voeg de kip kofta, lente-uien, knoflook en Knorr kippenbouillon toe
en roer gedurende 5 minuten.
Verwijder de vulling van het vuur en laat ze een beetje afkoelen.
Plaats de vulling op het vel pastilla en vouw de zijkanten over de
vulling. Begin dan met het inpakken van het vel en verzegel het aan
de uiteinden met een meel- en watermengsel.
Borstel de loempias met boter en zet ze 15 minuten in de oven op
200°C tot ze bruin zijn. |