1 pak Knorr
Trattoria Kipfilet Romana
1 broccoli
225 g kipfilet
150 g oesterzwammen
250 ml kookroom light
250 g cherrytomaten
150 g gemengde sla
olie |
Halveer de
cherrytomaten. Snij de oesterzwammen in plakjes en de kipfilet in
reepjes. Snij de broccoli in roosjes en kook ca. 5 min. voor. Kook
de pasta in ruim kokend water in ca. 10 min. gaar en giet af.
Verhit 1 eetl. olie in een koekenpan en bak hierin de kipreepjes
goudbruin en gaar. Voeg de oesterzwammen en broccoli toe en bak deze ca. 3 min. mee.
Voeg de saus, de kookroom en de cherrytomaten toe en laat het geheel
ca. 3 min. zachtjes koken.
Voor de salade: meng de dressingmix met 3 eetl. koud water en 3 eetl.
olijfolie. Meng de dressing door de sla. Serveer de saus over de
pasta en serveer de salade apart. |