200 g
tagliatelle
olijfolie
1 Knorr Bouillonketeltje Kip
50 g Solo Vloeibaar
peper en zout
peterselie
10 sprietjes bieslook
25 g parmezaan
1 eetl. kappertjes
6 lente-uitjes
4 teentjes look
450 g kabeljauwhaasje
25 g pijnboompitten
verse basilicumblaadjes |
Kook de pasta
gaar in ruim kokend water met het Knorr Bouillonketeltje Kip.
Smelt de Solo in een pan, fruit de fijngesneden lente-uitjes en 2
fijngesnipperde lookteentjes en hou apart.
Giet in dezelfde pan een scheutje olijfollie en bak de kabeljauw
(gekruid met peper en zout) daarin goudbruin.
Maak intussen de groene pesto: basilicum, parmezaan, pijnboompitten,
twee lookteentjes, bieslook, kappertjes, peper en zout pureren met
de mixer en binden met olijfolie
De pasta afgieten en door de pesto mengen.
Op een bord schik je eerst de pasta met pesto en daarbovenop
kabeljauwhaasje. Werk af met de gestoofde look met lente-uitjes. |