5 plakjes bacon
4 ongepaneerde schnitzels
paprikapoeder
100 g roomkaas
Solo Vloeibaar
4 eetl. Solo Vloeibaar
400 g pasta
2 uien
1 courgette |
Bak in een droge
pan 4 plakjes bacon krokant.
Bestrooi de schnitzels met wat peper, zout en paprikapoeder.
Bestrijk de bovenkant van de schnitzels met een laagje roomkaas, leg
er een plakje gebakken bacon op en klap de schnitzels dubbel.
Verhit in een pan 3 eetlepels Solo Vloeibaar. Wacht tot deze mooi
bruin wordt, leg het vlees erin en bak om en om bruin. Zet het vuur
laag en bak nog 12 minuten, keer geregeld.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet af en laat uitlekken.
Pel de uien. Snijd ze in halve ringen, de courgette in kleine
stukjes en het overgebleven plakje bacon in reepjes.
Verhit de rest van Solo Vloeibaar in een hapjespan, wacht tot het
mooi bruin wordt en bak de reepjes bacon, uien en de courgette 2
minuten. Zet het vuur laag en bak nog 3 minuten. Schep geregeld om.
Meng de warme pasta met de rest van de roomkaas, het
bacon-groentemengsel en wat peper.
Verdeel de pasta over 4 borden en leg de gevulde schnitzels ernaast. |