2 bosuitjes
100 g kerstomaatjes (oranje en rode)
200 g hüttenkäse
1 ei
½ blokje Knorr Bouillon Groenten laag in zout
100 g speltmeel
Extra nodig: bakplaat bekleed met bakpapier |
Verwarm de oven
voor tot 180°C. (hetelucht 160°C.).
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes. Was de
tomaatjes en halveer ze.
Roer de hüttenkäse met het ei los in een ruime kom. Verkruimel het
bouillonblokje erboven en voeg het speltmeel toe. Roer alles goed
om. Schep er de kerstomaatjes en bosui door.
Verdeel het mengsel in 8 porties over de met bakpapier beklede
bakplaat en druk het uit met de bolle kant van een lepel. Bak de
pannenkoeken, in de voorverwarmde oven in ± 45 minuten bruin en
gaar. Keer ze na ongeveer 12 minuten en bak ook de andere kant mooi
lichtbruin. Serveer de pannenkoeken met een gemengde salade.
Keer ze na ongeveer 12 minuten en bak ook de andere kant mooi
lichtbruin. Serveer de pannenkoeken met een gemengde salade. |