300 g kipfilet
250 g sperziebonen
450 g krielaardappelen
190 g ui
200 g cherrytomaten
2 eieren
40 ml olie |
Maak de
sperziebonen schoon en halveer ze. Halveer ook de cherrytomaten.
Snij de uien in halve ringen en de kipfilet in blokjes. Meng de
marinademix met 3 el olie in een kom en voeg de kipblokjes hieraan
toe. Meng het geheel goed en laat het ca. 10 min. marineren.
Kook ondertussen de eieren hard in ca. 9 min. Snij ze in grove
stukken en houd ze even apart.
Verhit 1 eetl. olie in een koekenpan en bak hierin de
krielaardappeltjes goudbruin. Kook de sperziebonen ca. 5 min. voor.
Verhit een tweede koekenpan of wok en bak hierin de ui samen met de
gemarineerde kipblokjes goudbruin en gaar.
Voeg als eerste de sausmix en vervolgens 350 ml water toe aan de
kipblokjes. Breng het al roerend aan de kook, voeg dan de
sperziebonen en cherrytomaten toe en laat het geheel nog 3 à 4 min.
zachtjes doorkoken.
Haal de rotipannenkoeken uit de verpakking en verwarm ze in de
magnetron (600 Watt) voor 35 sec. of gedurende 3 min. verpakt in
aluminiumfolie in een voorverwarmde oven (220˚C).
Vul de rotipannenkoeken met het kipmengsel, het ei en de gebakken
krielaardappeltjes en vouw ze dicht. |