225 gram mager
rundergehakt
1 ui
1 groene paprika
1 blik tomatenblokjes met knoflook in blik
35 gram geraspte kaas
200 gram ijsbergsla
125 ml magere yoghurt naturel
1 eetl. olie |
Verwarm de oven
voor op 200˚C. Snij de ui in halve ringen en de paprika in smalle
reepjes. Snij de ijsbergsla fijn.
Verhit 1 eetl. olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt rul.
Roerbak de ui en paprika nog even kort mee. Voeg dan de kruidenmix
samen met de tomatenblokjes toe en breng het geheel aan de kook.
Laat het ca. 5 min. zachtjes doorkoken.
Verdeel de nachochips over de bodem van een ovenschaal. Bedek ze met
het gehaktmengsel en strooi de geraspte kaas erover. Zet de
ovenschaal in het midden van de voorverwarmde oven en laat het
gerecht in ca. 8 min. goudbruin worden.
Maak ondertussen de salade; meng de yoghurt met de dressingmix.
Schep dit door de ijsbergsla.
Serveer de salade samen met de nacho’s.
|