1 zakje Knorr
Mix voor Japanse Broccolischotel
350 gram kipfilet
olie
350 gram broccoli
1 paksoi
50 gram gedroogde abrikozen
50 gram ongezouten cashewnoten |
Snijd de
kipfilets in reepjes. Snijd de broccoli in roosjes. Snijd de paksoi
in repen en de abrikozen in stukjes. Kook de woknoedels in ruim
water gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een wok of hapjespan 3 eetlepels olie en roerbak hierin de
kipfiletreepjes goudbruin. Roerbak de broccoliroosjes zo'n 4 minuten
mee. Voeg tot slot de paksoi en de abrikozen toe en roerbak nog 2
minuten.
Roer er 400 ml water en de roerbakmix doorheen. Breng het al roerend
aan de kook en laat het 6–8 minuten zachtjes pruttelen.
Serveer tips:
Serveer het gerecht met de woknoedels en garneer met de cashewnoten. |