2 maal 60 g zakken Knorr vega chili con carne
8 maïs wraps
1 avocado
1 ui
3 paprika's
250 gram champignons
125 ml creme fraiche
1 bosje koriander
1 teentje knoflook
2 eetl. olie |
Snij de
paprika’s in dunne reepjes, de champignons in plakjes en de rode ui
in dunne ringen. Meng alles door elkaar met 2 eetlepels olie en een
uitgeperst teentje knoflook.
En koekenpan en bak de paprika, ui en champignons op hoog vuur (niet
alles tegelijk maar in meerdere batches). Houd het mengsel
vervolgens warm.
Verwarm de vega chili. Rooster de tortilla’s in een hete koekenpan
aan beide kanten en houd deze warm onder een theedoek.
Bereid de tortilla’s door deze te vullen met 3 eetlepels vega chili,
2 eetlepels paprikamengsel, daarbovenop een halve eetlepel crème
fraîche en wat geplukte koriander. Rol de tortilla op, ga zo door
totdat alle wraps gevuld zijn.
|