200 g parel
couscous
1 eetlepel olijfolie
1 courgette
4 mooie lange wortels
200 g cherrytomaatjes
1 zakje Calvé Salad Mix Kruiden Knoflook a 10 g
1 bosje verse bladpeterselie
75 g Knorr Croutons met Peterselie
3 eetlepels koken, bakken en roerbakken vloeibaar roombotersmaak
4 verse zalmfilets à 125 g
1 zakje Knorr Mix voor Room-Basilicumsaus à 45 g
extra nodig: keukenmachine |
Verwarm de oven
voor tot 160°C. Bereid de parelcouscous volgens de
gebruiksaanwijzing op de verpakking, spoel koud en meng de couscous
vervolgens met de olie. Schil met een dunschiller lange linten van
de gewassen courgette (stop bij het zaad) en doe hetzelfde met de
waspeen. Was en snijd de cherrytomaatjes in vieren. Bereid de Calvé
Salad Mix Knoflook volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Hak de peterselie fijn en hak in een keukenmachine de croutons grof.
Meng de helft van de peterselie met de croutons, een eetlepel
vloeibare margarine roombotersmaak en beetje zout en peper. Meng de
andere helft van de peterselie met couscous.
Verhit in een koekenpan twee eetlepels vloeibare margarine
roombotersmaak en bak hierin de zalmfilets mooi bruin, begin met de
huidzijde naar boven. Leg de zalmfilets op een ovenplaat en strooi
hier overheen de peterselie broodkruim. Gaar de zalmfilets nog
ongeveer 5 minuten in de oven.
Meng de Calvé Salad Mix dressing met de courgette en wortel linten
en meng de couscous en de tomaatjes erdoor. Bereid de Knorr
Basilicum Roomsaus volgens de gebruiksaanwijzing. Leg de zalmfilet
op het bord, schenk de basilicumsaus erbij en schep de salade op het
bord.
|