Recept 115...

Visschotel anders.

Ingrediënten voor 4 personen:

2 uien
2 el olijfolie
450 g kleine krieltjes (zak 450 g)
500 g tuinerwten en wortelen (zak 1 kg (diepvries))
400 g koolvisfilets (diepvries)
390 ml Aardappel Anders bacon ui (pot 390 ml)

Bereiding:

Het enige wat je hoeft te doen, is de aardappel, ui en groenten even kort bakken; dan kan het zo de oven in.

Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de ui en snijd in partjes. Verhit de olie in koekenpan of wok. Bak hierin de ui en de krieltjes voor 3 min. Voeg de groenten toe en bak 3 min. mee.
Vet de ovenschaal licht in. Verdeel de vis over de bodem van de schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het groentemengsel erop. Schep de aardappel gelijkmatig over de schotel. Bak de ovenschotel in het midden van de oven in ca, 25 min. goudbruin.