Verwarm de oven
voor op 180 °C.
Leg de wraps op 2 met bakpapier beklede bakplaten en bestrijk met
1/3 van de olie. Bak in ca. 8 min. krokant.
Was ondertussen de tomaten en komkommer en snijd in blokjes van 1
cm. Meng de blokjes met de salsa. Snijd de avocado’s overlangs
doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel
uit de schil. Plet het vruchtvlees met een vork en breng royaal op
smaak met peper en eventueel zout.
Meng de picadillo en bloem in een diep bord. Snijd de vis in stukken
van 4 cm en wentel door het picadillo-bloemmengsel. Verhit de rest
van de olie in een koekenpan en bak de vis in 3-4 min. goudbruin en
gaar.
Verdeel de wraps over de borden. Besmeer met de avocado en verdeel
achtereenvolgens de rodekool, tomaten-komkommersalsa en vis erover.
|