Recept 9, BBQ-worstjes met koolsalade.

Ingrediënten voor 4 personen:

3 eetlepels
Calvé Mayonaise
1 bosje verse peterselie (fijngehakt)
1 stokbrood
1 appel (in schijfjes)
2 eetlepels witte wijnazijn
4 kippenworsten (of andere worstjes)
150 gram wortel julienne
600 gram witte kool

Bereiding:

Doe de witte kool, de wortel, de peterselie, de mayonaise en de wijnazijn in een kom en schep om.
Voeg de appel en zout en peper naar smaak toe. Bewaar de salade op een koele plek.
Steek de barbecue aan (of gebruik een grillpan). Rooster de worstjes in 8 minuten bruin en gaar. Serveer met de koolsalade en het stokbrood.
Serveertips:
Vervang de witte kool in de koolsalade eens door rode kool. Dit geeft een prachtige kleur en is eens wat anders.
Dit recept is ontwikkeld door CookLoveShare.

     

Bron: www.calve.nl