Recept 65, Bonbon van parmaham gevuld met salade, blauwe kaas, meloen en noten.

Ingrediënten voor 4 personen:

6 eetl. Calvé Dressing Honing Mosterd (naar smaak)
8 grote plakken parmaham
50 g blauwe kaas
¼ honing meloen (of andere meloen)
50 g ongezouten cashewnoten (handje)
100 g gemengde sla
50 g rucola
5 sprietjes bieslook
8 cherrytomaatjes (garnering)
4 takjes basilicum (garnering)

Bereiding:

Leg een stuk plasticfolie op de werkbank. Leg daarop steeds twee plakken parmaham kruislings op elkaar.
Snijd de blauwe kaas en de honing meloen in blokjes en hak de cashewnoten grof.
Meng de gemende salade met de rucola, de kaas- en meloenblokjes, gehakte bieslook en de noten. Breng de salade op smaak met de Calvé Honing Mosterd dressing. Verdeel de salade in het midden van de ham en vouw de uiteinden naar elkaar toe en draai er een stevige bonbon van.
Serveer de bonbons op mooie bordjes en maak het geheel af met de tomaatjes en basilicum.
Variaties:
Vervang bij deze bonbon van parmaham gevuld met salade, blauwe kaas, meloen en noten de cashewnoten eens voor walnoten.

   

Bron: www.calve.nl