Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 150 gram salami tot het
bijna knapperig is in een hete pan met een klein beetje olie. Voeg 2
in ringen gesneden uien toe en bak tot de uien zacht zijn. Voeg 250
gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot ook de
champignons zacht zijn. Schep het over in een vergiet zodat het
afkoelt en zodat het teveel aan vocht wegraakt. Meng 3 eieren met
250 ml kookroom
Bereidingswijze
Verkruimel er een bouillonblokje boven uit en meng met er 3/4 bol
mozzarella en 75 gram geraspte kaas door. Bekleed een ingevette
taartvorm met bladerdeeg. Prik gaatjes in de bodem van het
bladerdeeg. Schep het champignon-mengsel in de taartvorm. Overgiet
met het eierenmengsel. Strooi er nog wat stukjes mozzarella en
geraspte kaas over. Zet de taartvorm ongeveer 25 minuten in de
voorverwarmde oven
|