Recept 4, Puntpaprika gevuld met shoarma en cheddar.

 

         17 minuten.     180° temperatuur.

Ingrediënten voor 2 personen:

Bereiding:

500 gram shoarma (klein gesneden)
3 puntpaprika's (2 gehalveerd en 1 in hele kleine blokjes gesneden))
150 gram cheddar plakken ( in blokjes gesneden)
1 eetlepel shoarmakruiden
1 eetlepel selderie kruiden

Heerlijk en makkelijk en snel gemaakt. Ook handig als je aan de lijn bent en geen brood mag. Dan heb je lekker paprika in plaats van brood en je mist het brood helemaal niet.
Bereidingswijze:
Meng alles door elkaar, behalve de gehalveerde puntpaprika's.
Verwarm de aifryer (dit is gemaakt in de XL) voor op 180 graden.
Vul de gehalveerde puntpaprika's met het mengsel.
Doe de paprika's in de airfyer (er passen maar twee helften tegelijk in) en doe het anti-spatdeksel erop en zet de timer op 17 minuten.
Na 17 minuten zijn ze klaar.