4 witte
bolletjes
400 gram gehakt
2 theelepels zout
2 theelepels zwarte peper
2 theelepels knoflookpoeder
1/2 ui (klein gesnipperd)
6 plakken cheddar kaas
boter
handjevol sesamzaadjes |
Verwarm de
airfryer vóór op 180 graden.
Meng het gehakt met het zout, de peper en de knoflookpoeder en druk
plat in een ovenschaal.
Bak het gehakt 12 minuten in een voorverwarmde airfryer op 180
graden. Gooi het vocht wat eruit is gekomen na het bakken weg. Je
houdt dan een stevige plak gehakt over.
Zet de airfryer niet uit!
Doe de onderste helft van de 4 bolletjes in een ovenschaal.
Leg de plak gehakt op de bolletjes.
Verdeel de gesnipperde ui over het gehakt.
Leg de plakken cheddar kaas over het gehakt met de uien.
Smeer boter op de bolletjes en strooi wat sesamzaadjes eroverheen.
Bak de broodjes 10 minuten af op 180 graden in de voorverwarmde
oven.
De broodjes in vieren snijden. |