4 Wortelwraps
pak gyros van De Vegetarische Slager
1 romaine sla
200 g Griekse yoghurt
1 komkommer
1 bosje munt
1 teentje knoflook
125 g kastanjechampignon
1 rode ui |
Rasp voor de
tzatziki de komkommer grof en laat deze uitlekken. Meng vervolgens
de komkommer met de yoghurt, een teentje uitgeperste knoflook en 10
fijngesneden blaadjes mint. Snijd de champignons in plakjes en de ui
in halve ringen.
Verhit een koekenpan 1 eetlepel olie, en bak de acceptgyros
goudbruin. Haal de de gyros uit de pan en hou deze even apart.
Verhit twee eetlepels olie en bak vervolgens de champignon en ui,
goudbruin. Voeg gyros bij champignons en ui.
Verhit de wraps volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verdeel de tatziki over de wraps en leg hierop een blad romaine sla.
Verdeel het gyrosmengsel over de wraps en rol op. Serveer direct. |