2 paprika's
(rood en groen)
1 rode ui
2 eetl. vloeibare margarine
300 g rundergehakt
250 g ricotta
versgemalen peper
zout
1 brik passata
1 Knorr Bouillonketeltje Vlees
1 eetl. gedroogde Italiaanse kruiden
16 rolletjes cannelloni
75 g geraspte Emmentaler kaas of belegen Goudse kaas |
Verwarm de oven
voor tot 200°C. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in kleine
stukjes. Pel en snipper de ui.
Verwarm de margarine in de pan en bak het gehakt bruin en rul. Voeg
de ui en paprika toe en roerbak nog enkele minuten. Voeg de ricotta
toe en breng alles op smaak met zout en peper.
Meng de tomatenpassata met het bouillonketeltje, 150 ml warm water
en de Italiaanse kruiden tot een saus. Vul de ongekookte cannelloni
met de paprika-gehaktvulling, met behulp van een smalle lepel of
spuitzak met grove mond.
Leg de gevulde cannelloni in een ovenschaal en schenk de tomatensaus
erover. Zorg dat alle cannelloni volledig met saus bedekt is.
Bestrooi met geraspte kaas en zet de ovenschaal 30- 35 minuten in de
oven. Laat de pasta enkele minuten afkoelen alvorens te serveren. |