4 tomaten
300 g gehakt
200 g gemengde sla
50 g geraspte (30+) kaas
1 blikje maïs (400 gram)
1 pak Knorr Wereldgerecht Mexicaanse Taco’s |
Verwarm de oven
voor op 150°C. Snijd de tomaten in blokjes en giet de maïs af. Was
de sla en laat uitlekken. Meng de sausmix uit het pakket met 150 ml
koud water.
Verhit een koekenpan en bak hierin het gehakt zonder olie rul. Roer
er 150 ml water en de kruidenmix uit het pakket door en breng het
aan de kook. Laat het 3–4 minuten zachtjes doorkoken. Schep de
laatste 2 minuten de maïs erdoor.
Hang de tacoschelpen omgekeerd in het rooster van de oven en verwarm
ze zo 5 minuten.
Vul de taco schelpen met wat gemengde sla, vervolgens een schep
gehakt, een lepel tomaat en tot slot de koude tacosaus. Strooi er
als laatste geraspte kaas over en serveer direct. |