Recept 351, Singaporese Hokkien noedels met lekker veel groente.

Ingrediënten voor 3 personen:

Bereiding:

1 pak Knorr Wereldgerecht Singaporese Hokkien Noedels
225 g kipfilet (of gebruik 160 g Kipstuckjes van De Vegetarische Slager)
400 g roerbakgroenten
125 g champignons
1 ui
olie

Laat de mihoen in 1 liter koud water 15 min. wellen. Giet af en laat deze uitlekken.
Snij de kipfilet in blokjes. Meng de specerijenmix met 2 el olie en marineer hierin de kipblokjes ca. 10 min. Snij de champignons in vieren en snipper de ui grof.
Verhit een wok en roerbak de kip goudbruin en gaar. Voeg de champignons en ui toe en bak ca. 2 min. mee.
Voeg vervolgens de roerbakgroente toe en bak nog ca. 5 min. mee. Voeg dan het kruidenblokje en 50 ml water toe. Roerbak het geheel totdat het kruidenblokje is opgelost.
Kook ondertussen de mie 3 min. in ruim kokend water. Maak de mie los met een vork en giet vervolgens af.
Voeg de mie, de mihoen en het kipmengsel bij elkaar. Roer goed door en verwarm het gerecht nog ca. 2 min. Serveer de Hokkien Noedels.

      

Bron: www.knorr.com/nl