1 pak Knorr
Wereldgerecht Singaporese Hokkien Noedels
225 g kipfilet (of gebruik 160 g Kipstuckjes van De Vegetarische
Slager)
400 g roerbakgroenten
125 g champignons
1 ui
olie |
Laat de mihoen
in 1 liter koud water 15 min. wellen. Giet af en laat deze
uitlekken.
Snij de kipfilet in blokjes. Meng de specerijenmix met 2 el olie en
marineer hierin de kipblokjes ca. 10 min. Snij de champignons in
vieren en snipper de ui grof.
Verhit een wok en roerbak de kip goudbruin en gaar. Voeg de
champignons en ui toe en bak ca. 2 min. mee.
Voeg vervolgens de roerbakgroente toe en bak nog ca. 5 min. mee.
Voeg dan het kruidenblokje en 50 ml water toe. Roerbak het geheel
totdat het kruidenblokje is opgelost.
Kook ondertussen de mie 3 min. in ruim kokend water. Maak de mie los
met een vork en giet vervolgens af.
Voeg de mie, de mihoen en het kipmengsel bij elkaar. Roer goed door
en verwarm het gerecht nog ca. 2 min. Serveer de Hokkien Noedels. |