200 g courgette
1 gele paprika
1 rode paprika
1 tomaat
1 lente-uitje
3 eetl. olijfolie
1 zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Spaghetti Bolognese á 43 g
200 g couscous |
Maak de
courgette, de paprika’s, de tomaat en het lente-uitje schoon en
snijd de courgette, de paprika’s en de tomaat in kleine blokjes en
het lente-uitje in ringetjes.
Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem en bak de groenten
ca. 3 minuten al omscheppend. Voeg 300 ml koud water en de inhoud
van het zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Spaghetti Bolognese toe en
breng alles aan de kook.
Schenk de groenten met saus over de couscous en roer goed om. Laat
de couscous 10 minuten staan. Schep de couscoussalade voor het
serveren nog een keer goed om en serveer de salade lauwwarm. |