4 biefstukken à
125 g
1 ui
600 g broccoliroosjes
450 g aardappel
2 eetlepels vloeibare margarine
50 ml rode port
1 Knorr Bouillonketeltje Vlees
75 g cashewnoten
1 teentje knoflook
|
Voorbereiding:
Haal het vlees uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kan
komen.
Bereiding:
Pel en snipper de ui en de look fijn. Kook de broccoli in kokend
water gedurende ongeveer 6 minuten.
Snijd de aardappelen in partjes en bak ze in margarine goudgeel en
krokant.
Kruid het vlees met peper en zout en schroei het aan beide kanten in
hete margarine toe. Laat nog 3 minuten verder garen en schep het dan
uit de pan. Houd onder aluminiumfolie warm.
Giet het meeste vet uit de pan en stoof er dan de ui en de look in.
Voeg de porto en 250 ml warm (maar niet kokend) water en het Knorr
Bouillonketeltje toe. Roer met een garde en breng langzaam aan de
kook en laat het 5 minuten op een laag vuurtje koken.
Verdeel de broccoli over de borden en strooi de noten erover. Schik
er het vlees en de aardappelen bij en lepel er de saus over. |