1 ui
1 eetlepel vloeibare margarine
750 g drumsticks
1 theelepel paprikapoeder
1 zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Pikante Goulash á 62 g
150 ml zure room
2 eetlepels fijngehakte verse platte peterselie |
Pel en snipper
de ui. Verhit de vloeibare margarine in een braadpan en fruit de ui
al omscheppend in ca. 5 minuten goudgeel en glazig. Voeg de kip toe
en bak ze rondom bruin aan.
Strooi het paprikapoeder en de bloem erover en bak nog 2 minuten
mee. Schenk er 300 ml water bij en voeg de inhoud van het zakje
Knorr Natuurlijk Lekker! Mix voor Pikante Goulash toe. Breng alles
aan de kook en stoof de kip op een laag vuur met de deksel op de pan
in ca. 25 minuten gaar.
Controleer of de kip gaar is, als je er met een vork in prikt moet
er helder vocht uit komen. Stoof anders nog 5 minuten langer. Roer
de zure room erdoor en stoof nog 5 minuten. Serveer met elleboogjes
macaroni en bestrooi het gerecht met de peterselie.
|