Recept 26, Zalm Piri Piri Bowl.

Ingrediënten voor 3 personen:

1 g Knorr Wereldgerecht Portugese Kip Piri Piri
2 gegrilde paprika's in pot
250 g broccoliroosjes
150 g cherrytomaatjes
1 citroen
100 g wortel julienne
300 g zalmfilet / 2 stuks
5 eetl. olijfolie

Bereiding:

Bereid de rijst uit de Knorr verpakking met de kruidenmix. Meng de marinademix met2 el. olijfolie en besmeer de zalm hiermee en laat even marineren.
Kook de broccoliroosjes 6 min. in een pan met water. Snijd de tomaatjes doormidden en paprika in reepjes.
Verhit een grillpan en bak de zalm aan een zijde ca 4 min. Draai hem dan voorzichtig om en bak ook de andere zijde nog 3 min.
Schep de rijst in een gedeelte van een grote kom. Voeg de wortel julienne, broccoli, cherrytomaatjes en paprika in gedeeltes toe.
Meng de mix voor de marinade door elkaar met 3 el. olijfolie en water. Besprenkel de groenten hiermee. Schep de zalm op de bowl en serveer met een partje citroen.

      

Bron: www.knorr.nl