6 sneeën
witbrood
25 gram boter
75 gram blauwe kazen
1 peer (in flinterdunne plakjes)
1 theelepel gedroogde rozemarijn
1 eetlepel honing |
Verwarm de oven
voor op 200ºC. Verwijder de korst van het witbrood en snijd elk
sneetje in 4 gelijke stukken.
Bestrijk elk stukje brood licht met boter. Verbrokkel de blauwe kaas
erover en beleg met een plakje peer. Bestrooi met rozemarijn.
Bak de canapés circa 10 minuten in de oven, tot de kaas is gesmolten
en de peer zacht is. Besprenkel met honing naar smaak en serveer
direct.
Bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je
het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met
vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.
Lekker met een glas mousserende wijn, zoals champagne, prosecco of
cava. |