Aardappel-koolschotel uit de wok

Ingrediënten voor 4 personen:

5 eetlepels olie
200 g knolselderij in dunne reepjes
600 g voorgekookte krieltjes
500 g fijngesneden rode kool
zout, versgemalen peper
2 eetlepels citroensap
1 grote appel in stukjes
100 g walnoten in stukjes
200 g verkruimelde feta

Bereiding:

Verhit de olie en roerbak de knolselderij op hoog vuur 3-4 minuten.
Bak de krieltjes in delen 3-5 minuten mee.
Schep de knolselderij en de krieltjes uit de pan en houd ze warm.
Roerbak de rode kool in 2 gedeelten in het achtergebleven braadvet.
Voeg de krieltjes en de knolselderij weer toe.
Voeg zout en peper naar smaak toe en roerbak alles nog 3 minuten.
Voeg dan het citroensap, de appel en 50 g noten toe en bak ze 1/2 minuut mee.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de rest van de noten en de feta.
Lekker met een pittige raita-saus.