| Kook de kipfilet 
			in ongeveer 10-15 minuten gaar in 1 liter water waar een 
			kippenbouillontablet is toegevoegd, en zet deze opzij.Snij 1 ui, courgette en de paprika's in reepjes, bak ze in wat 
			olijfolie goudbruin tot ze bijna gaar zijn en zet ze opzij.
 Verhit wat olijfolie in een (steel)pannetje en bak daarin een 
			gesnipperde ui en de gehakte koflook glazig (3-4 minuten) voeg de 
			Mexicaanse kruidenmix toe en bak het geheel nog 1-2 minuutjes. Voeg 
			de tomatenpassata toen en kook dit nog ongeveer 5 minuten zachtjes 
			zodat de saus een beetje indikt.
 Spreid de tortillas uit en doe op elke tortilla een lepel van de 
			saus, een schep gegrilde groenten en wat in stukjes gesneden kip. 
			Vervolgens nog een schep saus en wat geraspte kaas. Rol de tortillas 
			op en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal. (ik heb de 
			zijkanten van de ovenschaal opgevuld met de overgebleven groenten en 
			stukjes kip)
 Schep de overgebleven saus en de crème fraiche over de opgerolde 
			tortillas en bestrooi het met de overgebleven geraspte kaas en de 
			gehakte rode peper.
 Bak het geheel 20 tot 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
    |