Ed's keuze, Vispotje.

Ingrediënten voor 4 personen:

600 g visfilet (kabeljauw, koolvis, heek)
1 courgette, 1 paprika, 1 grote ui, 2 tenen knoflook, 1 pakje gezeefde tomaten, 1 potje crème fraiche, 100 g geraspte kaas, paneermeel, zout en peper.

Bereiding:

Voorbereiding:
Vermeng de gezeefde tomaten met driekwart van de crème fraiche. Pers er de twee tenen knoflook in uit. Doe de helft van deze massa in een ovenschaal. Snij de groeten fijn en voeg ze bij de gezeefde tomatenmassa
in de ovenschaal. Bestrooi de visfilets met zout en peper en leg ze ook in de schaal. Giet de rest van de tomatensaus over de visfilets. Vermeng de geraspte kaas met de paneermeel en het laatste restje crème fraiche en verdeel dit over de inhoud van de ovenschaal.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Zet drie kwartier in de oven.
Kan ook in de combitron (ca. 30 minuten op ontdooistand met 200 graden C. ).
Serveertip:
Wij eten er stokbrood of tagliatelle bij en een bak frisse sla.