400 g pasta naar
keuze (rigati, capelini, fusilli ...)
1/2 kg scampi (diepvries), ontdooid en gepeld*
400 g groene asperges, in 2 cm lange stukken snijden
1 ui, fijngesnipperd
2 teentjes look, fijngesnipperd
1 eetl. olijfolie
1 eetl. boter
100 g RAMBOL met kruiden (kaas)
Nootmuskaat
zwarte peper & zeezout naar smaak |
Voorbereiding:
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water
Bereidingswijze:
Verwarm de boter in ruime pan en bak hierin de scampi op een hoog
vuur goudbruin en gaar, hou ze warm
Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de uisnippers samen met
de look en de aspergestukjes, schep er een pollepel kookwater van de
pasta bij, dek af en laat enkele minuten pruttelen
Roer er de rambol door tot een smeuïg geheel, breng op smaak met
peper, zout en nootmuskaat en schep er de scampi door
Serveertip:
Roer de uitgelekte pasta door de saus en serveer.
|