Ed's keuze, Pittige pesto-drumsticks uit de oven.

Ingrediënten voor 4 personen:

400 g rode pesto
1½ dl water
1 groen pepertje, in ragfijne ringetjes
2 teentjes knoflook, ragfijn gesneden
1 kg drumsticks naturel
4 aardappelen, in kwarten gesneden (evt geschild)
1 eetl. olijfolie
fijngesneden peterselie
250 g diepvries-erwtjes
400 g minimaiskolfjes

Bereiding:

Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bereidingswijze:
Meng de pesto en het water met een garde en verdeel dit over de bodem van de ovenschaal en meng er de peper - en knoflook door.
Leg hier de drumsticks, liefst in 1 laag, in en verdeel hier de aardappels over en tussen. Druppel er wat olijfolie over, bestrooi met peterselie en dek af met aluminiumfolie, zet de schaal 30 minuten in het midden van de oven.
Haal de schaal er even uit, draai de kip en aardappelen een keer om en voeg de erwten en maïskolfjes toe verdeeld over de schaal.
Zet ze zonder folie nog een half uur in de oven tot alles gaar is, haal er uit en laat iets afkoelen.
Serveertip:
Een frisse tomatensalade is hier heel lekker bij !