Bestrooi de
stukken vis met zout en peper en strooi op elke bovenkant wat
gehakte peterselie. Pak ze in met de rauwe ham.
Breng ruim water voor de pasta aan de kook. Voeg een snufje zout en
een scheutje olijfolie aan het water toe. Kook de spaghetti
beetgaar, giet af en spoel na onder koud water.
Schaaf met de kaasschaaf de courgette in dunne plakken. Bak de
vispakketjes eerst met de mooie kant naar onder, in een pan met
antiaanbaklaag. Keer ze na een paar minuten om. Bak ze tot de ham
lekker knapperig is.
Roerbak ondertussen de courgette in de olijfolie. Voeg een teentje
geperste knoflook toe en sprenkel er wat citroensap over.
Roer de spaghetti door de courgette en laat dit goed warm worden.
Verwarm ondertussen de Hollandaisesaus volgens de aanwijzingen op de
verpakking.
Leg op 4 borden elk een vispakketje en schep de courgettepasta
ernaast.
|